Kalender

Öppettider:

  • Onsdag 14-18
  • Torsdag 14-18
  • Lördag  11-15                                                                     
  • Se övriga öppettider på facebook, "jankocollection"

Här kommer vi presentera vad som kommande är på gång. Håll koll här eller se till att vi har din mailadress

Januari                                                                                                                                        

Februari

Mars

April

Maj

Venissage "Warberg hav och luft" den 24 maj 

Detta var den tredje samlings utställningen som gruppen genomför, med grafik, polymer, blandteknik, trä och målningar. Alla i gruppen har sin egenart med spännade tekniker och utrycksätt. 

Juni

Juli

Fotoutställning/Keramik

Den 14 juli kommer jag att ha vernissage på Lottastugan i Varberg, därefter kommer jag ha öppet från lördag 15.7 till torsdag 20.7. från 12 till 21 på kvällen. Jag kommer att visa svartvita bilder både nya och gamla. Kommer även att visa en lite nyare bilder med en typ av fotografi där man får använda sin egen fantasi och där det är upp till betraktaren att se vad bilden innehåller. Hanne Larsson kommer att visa keramik från sin egern verkstad i Kärradal.

Hoppas att vi ses någon gång under dessa dagar.

19 juli 17-20 Kurs med Carin Lennartsdotter 
"Mormorsrutor på längden och tvären. Till plagg, väskor eller heminredning.
Du får grunderna i att virka och montera mormorsrutor"
Anmälan krävs. Begränsat antal platser. 
Kostnad inkl. lite förtäring och 3 nyst. bomullsgarn samt studiehäfte 340 kr
Först till kvarn...anmäl på tel nr 0708-68 25 52 eller mail ewa@jankocollection.se

20 juli 2017. Nu är foto och keramik utställningen avslutad, vi har haft över 1200 fanstastiska besökare som har tittat kommenterat och betraktat. Många långa dagar men också en sällsam möjlighet att träffa människor med intresse av konst och keramik. Man kan bara känna tacksamhet att få denna möjlighet att visa upp det man jobbat med så länge. Jag vill också tacka alla människor som satt röda prickar på våra alster, vi är så tacksama, det ger oss energi att forsätta vårt konstnärliga arbete.

14 september Kurs: Torsdag 18-21

Carin Lennartsdotter Sticka sockor från tån och upp. Med ett och samma grundmönster lär du dig att sticka vilken storlek som helst med vilket garn du villKostnad 220 kr inkl kaffe och macka samt sockkompendium. Anmälan krävs. Begränsat antal.

Oktober

7 oktober har vi ett musikevenemang på eftermiddagen med Anna Ahnvik och Anders Karlenström Vi kommer att ha ett begränsat antal platser, c:a 45, i I priset ingår kaffe och bulle. Vi börjar kl. 15. se mer information på facebook. Anmälan på ewa@jankocollection.se eller mobil 0708 68 25 52 Missa inte detta det kommer att bli en sällsam eftermiddag.